Biefstukreepjes met teriyaki saus en broccoli

Biefstukreepjes met teriyaki saus en broccoli

Ingrediënten:

  • Voor 4 personen
  • 600 gram biefstukreepjes
  • 1,5 el maïzena
  • 130 ml teriyaki saus ( Bij ons thuis te koop)
  • 1 tl sesamzaadjes
  • 1 flinke stronk broccoli
  • witte rijst

Bereiding:

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Doe de biefreepjes met de maïzena in een kom. En schud even tot alles gemengd is. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook ze tot ze beetgaar zijn. Verhit een wok met olie op een hoog vuur en roerbak de reepjes in ongeveer 2 tot 3 minuten. Niet te lang anders worden ze taai. Haal de reepjes uit de pan en doe er de teriyaki saus in en verwarm deze op wel blijven roeren. Doe de reepjes weer terug en roer ze door de saus. Serveer de rijst op een warm bord en doe er de broccoli en de biefstukreepjes boven op. Strooi er dan de sesamzaadjes over heen.